Pingviinin Sauna & Karaokebaari

Tikkurilan kuumin sauna löytyy Pingviinistä. Kellarikerroksessa sijaitseva sauna tarjoaa mahdollisuuden rentouttavaan illanviettoon juomineen ja ruokineen. Tila sopii niin yritysten virkistysiltoihin, polttariporukoille tai kavereiden illanistujaisiin.

Saunatilaan mahtuu maksimissaan 15 saunojaa, lauteille samanaikaisesti n. 10 henkeä. Kylpyhuoneessa on neljä suihkua. Pukuhuoneesta löytyy TV, josta karaoken tai erilaisten urheilutapahtumien seuranta onnistuu helposti myös saunasta käsin. Äänentoisto on huippuluokkaa ja saunasta löytyy omat kaiuttimet. Myös oman musiikkisoittimen tuominen ja liittääminen äänentoistoon on mahdollista.

Huomioithan, että saunatilamme on anniskelualuetta, joten edellytämme kaikilta saunojilta täysi-ikäisyyttä. Omien juomien tuonti tiloihin on kielletty.

Isommalle seurueelle (max 50 henkeä) suosittelemme koko kellarikerroksen varausta. Saunan lisäksi kellarikerroksesta löytyy karaokebaari, jossa suurempikin seurue voi järjestää yksityistilaisuuksia. Pyydä tarjous.

Saunan jälkeen iltaa voi jatkaa Street Barin ja Nightin puolella.

 

Kielotie 20, 01300 Vantaa

Varaukset ja tiedustelut:

puh. 0200 98080 0,79€/min (+pvm/mpm)